Flagolie Sojina sveča Black label Skydiving 170g

  • Šifra: 5907471930508
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 24.00€

  • Brez DDV: 19.68€

100% naravna, vegan sojina sveča za intenzivno aromaterapijo.

SKYDIVING je sojina sveča iz serije BLACK LABEL iz naravnega sojinega voska.


100% naravni sojin vosek

teža: 170 g

čas gorenja: 30-36 h

dimenzije stekla: višina - 9 cm, premer - 8 cm

Dišavne note:


glava: breskev, jabolko, limona

srce: jasmin, vrtnica, ciklama

globina: jantar, mošus, les

Po čem diši SKYDIVING ?

V sveči SKYDIVING smo združili subtilne, elegantne note sandalovine in pačulija, popestrile z vanilijo in labdanumom (smolna dišava, pridobljena iz nekaterih vrst purge) z breskev, jabolkom in jasminom. Vse skupaj smo razbili z osvežilno limono in ciklamo ter ustvarili svežo lesno dišavo z opazno sladkobo.


Kako prebrati note dišav, ki so vključene v SKYDIVING?

Zgornje note so prve vonjave, ki jih boste začutili takoj po dvigu lesenega pokrova/prižigu sveče, na podlagi katerih se boste odločili za izbiro dane kompozicije. Običajno so sestavljeni iz sadja ali cvetov, pri SKYDIVING pa so to: breskev, jabolko, limona. Zgornje note so zelo intenzivne dišave, vendar njihova aroma hitro izgine in se umakne ..srčnim notam!


Srčne note, znane tudi kot srednje note, so dišave, ki jih boste začutili že 10 minut po prižigu sveče, ko bodo prosto napolnile prostor in se zlile z osnovnimi notami, o katerih v trenutku! Srčne note igrajo izjemno pomembno vlogo v dišavnih kompozicijah – dišavi dajejo globino in značaj. V SKYDIVING sveči so to: jasmin, vrtnica in ciklama.


Osnovna nota, kot pove že ime, je osnova za dano dišavo, čeprav niso note najvišje intenzivnosti, so ozadje za vse druge uporabljene dišave. V naši SKYDIVING sveči so to: jantar, mošus in sandalovina.


Ne pozabite, da je zaznavanje vonja zelo individualna zadeva, ena oseba bo začutila sladkost, druga pa bo sestavo zdela sveža in osvežilna! 


INCI:

sojin vosek 

naravne dišave 

bombažna vrvica 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda