Flagolie Sojina sveča Black label Love me sweet 170g

  • Šifra: 5907471930513
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 24.00€

  • Brez DDV: 19.68€

100% naravna, vegan sojina sveča za intenzivno aromaterapijo.

Kako diši LOVE ME SWEET?

LOVE ME SWEET je unikatna dišeča sveča iz naravnega sojinega voska, ki prikliče čarobne trenutke z vašo ljubljeno osebo. Težak, lesni vonj pačulija, ki je pogosto sestavina moških parfumov, smo prebili s šmarnico, bergamotko in breskvami ter ustvarili popolno kompozicijo za ljudi, ki imajo radi značilne dišave z opazno, cvetlično in rahlo sladko noto, ki ga zagotavljata zrna tonke in karamela.


Kako prebrati dišavne note, vključene v LOVE ME SWEET?

Zgornje note so prve vonjave, ki jih boste začutili takoj po dvigu lesenega pokrova/prižigu sveče, na podlagi katerih se boste odločili za izbiro dane kompozicije. Običajno so sestavljeni iz sadja ali cvetov, v LOVE ME SWEET pa so: bergamotka, eksotično sadje, breskev, karamela. Zgornje note so zelo intenzivne dišave, vendar njihova aroma hitro izgine in se umakne ..srčnim notam!


Srčne note, znane tudi kot srednje note, so dišave, ki jih boste začutili že 10 minut po prižigu sveče, ko bodo prosto napolnile prostor in se zlile z osnovnimi notami, o katerih v trenutku! Srčne note igrajo izjemno pomembno vlogo v dišavnih kompozicijah – dišavi dajejo globino in značaj. V svečki LOVE ME SWEET so: šmarnica, jasmin in kanček morskega vonja, a naj vas ne obupa, če mislite, da vam majska šmarnica ni všeč, saj je celota narejena iz .. .osnovne note!


Osnovna nota, kot pove že ime, je osnova za dano dišavo, čeprav niso note najvišje intenzivnosti, so ozadje za vse druge uporabljene dišave. V naši svečki LOVE ME SWEET je zemeljski, lesni vonj pačulija in sladek, rahlo vanilijev vonj zrn tonke. Te dišave dopolnjujejo preostale note, ki ustvarjajo svečo z aromami, v katere se bodo zaljubili tako moški kot dame?

INCI:

sojin vosek 

naravne dišave 

bombažna vrvica 


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda