Flagolie aromatičen difusor, Bergamot, Rose, Lily of the valley 100ml (BERGAMOTKA, VRTNICA, ŠLJARDNJA)

  • Šifra: 5907471931589
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 25.00€

  • Brez DDV: 20.49€

Osvežilec zraka v obliki dišečih palčk, ki enakomerno razporedi vonj skrbno izbrane parfumske kompozicije v prostor hiše ali stanovanja. Parfumi so neverjetno dostavljeni. Približno trajanje dišave je 4-6 mesecev, odvisno od temperature in vlažnosti zraka v prostoru. Prozorna steklena posoda, v katero smo zaprli kompozicije, je univerzalna in se prilega različnim notranjim dizajnom. Z njim lahko enostavno nadzorujete hitrost, s katero se parfum sprošča v zrak.

Način uporabe


Odklenite matico difuzorja in vanjo položite izbrano število palic iz ratana. Da bi dosegli popolno intenzivnost dišave, zmočite vse priložene palčke. Če parfume uporabljate v manjših prostorih ali želite preizkusiti njihovo moč, sistematično povečujte število palčk, dokler ne dosežete optimalne intenzivnosti dišave. Vsake toliko (na primer enkrat na teden) obrnemo palčke, drugi konec pa položimo v steklenico. Tako bo dišava še bolj zaznavna.

INCI:

Benzyl Salicylate, Linalool, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl) ethanone, Hexylcinnamal, Hydroxycitronellal, Coumarin, Linalyl Acetate, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, 2-Methyl-3-(3,4-methylenedioxyphenyl)propanal. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda