Flagolie aromatičen difusor, Blackcurrant, Jasmine, Nerola 100ml ( ČRNI RIBEZ, JASMIN, NEROLI )

  • Šifra: 5907471931572
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 25.00€

  • Brez DDV: 20.49€

Osvežilec zraka v obliki dišečih palčk, ki enakomerno razporedi vonj skrbno izbrane parfumske kompozicije v prostor hiše ali stanovanja. Parfumi so neverjetno dostavljeni. Približno trajanje dišave je 4-6 mesecev, odvisno od temperature in vlažnosti zraka v prostoru. Prozorna steklena posoda, v katero smo zaprli kompozicije, je univerzalna in se prilega različnim notranjim dizajnom. Z njim lahko enostavno nadzorujete hitrost, s katero se parfum sprošča v zrak.

Način uporabe


Odklenite matico difuzorja in vanjo položite izbrano število palic iz ratana. Da bi dosegli popolno intenzivnost dišave, zmočite vse priložene palčke. Če parfume uporabljate v manjših prostorih ali želite preizkusiti njihovo moč, sistematično povečujte število palčk, dokler ne dosežete optimalne intenzivnosti dišave. Vsake toliko (na primer enkrat na teden) obrnemo palčke, drugi konec pa položimo v steklenico. Tako bo dišava še bolj zaznavna.

INCI:

1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl) ethanone, Hexylcinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Geranyl Acetate, Piperonal, Linalyl Acetate, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, 2-Methyl-3-(3,4-methylenedioxyphenyl)propanal, 1,2,3,5,6,7-hexahydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4Hinden-4-one, Limonene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda